ULUÇAY, TÜRKİYE’DEN İYİ PARTİ GENEL BAŞKAN YRD. EROZAN’I KABUL ETTİ

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Teberrüken Uluçay, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı Kutlamalarına katılmak amacıyla KKTC’de bulunan Türkiye’den İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Erozan’I kabul etti.

Meclis Şeref Salonunda yer alan kabulde konuşan Erozan, partisinin Genel Başkanı Meral Akşener’in selam ve sevgilerini getirdiğini ifade ederek KKTC’de bulunmaktan dolayı duyduğu memmuniyeti dile getirdi.

Erozan, Milletvekilliğinden önce Dışişleri Bakanlığı’nda görev yaptığı sırada KKTC’ye çok kısa bir ziyaret için geldiğini ancak Bakanlık’ta Kıbrıs ile ilgili Dairede görev yapması nedeniyle KKTC’nin geçirdiği süreçleri çok iyi bildiğini belirtti.

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Teberrüken Uluçay da konuşmasında 20 Temmuz vesilesiyle konuk heyetler ile biraraya gelmeninin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Uluçay, Türkiye’deki bütün siyasi partilerin Kıbrıs konusunda ortak duruşlar sergilemesinin kendileri adına bir gurur ve mutluluk vesilesi olduğuna işaret ederek, ziyaretler vesilesiyle konuk heyetlere Kıbrıs sorunu ve KKTC ile ilgili daha kapsamlı bilgiler verme fırsatı da yakaladıklarını dile getirdi.

Kabulde Cumhuriyet Meclisi KKTC-TC Dostluk Grubu Başkanı HP Milletvekili Hasan Topal ile Meclis Divan Heyeti üyesi CTP Milletvekili Salahi Şahiner de hazır bulundu